Virksomhedsprofil

TMJ Glas & Byg blev grundlagt den 01-04-2014 og er personligt ejet af Tonni Mark Jørgensen. Tonni har arbejdet som glarmester i mere end 10 år, og er specialist i renovering af alle typer af Velux vinduer. Med mere end 18 års erfaring inden for byggebranchen udfører han alle typer af opgaver inden for glarmesteropgaver og tømrerarbejde. 

Glade og tilfredse kunder er omdrejningspunktet hos TMJ Glas & Byg. For Tonni betyder det, at han altid leverer det bedste håndværk og god service gennem personlig rådgivning - alt sammen til en konkurrencedygtig pris. 

Se hvad vi tilbyder her

Praktisk information

TMJ Glas & Byg
v/ Tonni Mark Jørgensen
Telefon: 40 85 15 35
E-mail: tmjglasogbyg@stofanet.dk                                                 

Liljevej 1 D - 9670 Løgstør
CVR: 35700153
Bank: Spar Nord, Aars
Reg.: 7470   Konto: 4582501071
Virksomheden er registreret CBI Danmark +Partner (Papiruldsisolatør)

Din garanti

Glas med Garanti

Vi er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning – Glas med Garanti.

Der er mange der udfører glasarbejde. Kun med en glarmester dækket af Glas med Garanti kan du være sikker på kvaliteten – også i det lange løb.

Glarmesterlaugets Garantiordning dækker i 5 år og op til 100.000 kr. pr. sag. Garantien dækker montering af glas og vedligeholdelse af glasisætninger, herunder nødvendigt tømrer/snedker-, el-, maler- og smedearbejde, bearbejdning af glas, facadearbejde, montering af dør - og vindueselementer, fugearbejde, fremstilling af blyruder og indramningsarbejde.

Hvis du ikke er tilfreds med vor behandling af din klage, kan du klage til Glarmesterlaugets Garantiordning, Gothersgade 160, 2.th, 1123 København K, www.glarmesterlauget.dk.

Endelig kan du mod betaling klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.kfst.dk